Berislav Čižmek – ambasador za ETT Strategies & Innovation Mission projekt
hren

Berislav Čižmek – ambasador za ETT Strategies & Innovation Mission projekt

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – EU lobističke tvrtke CBBS iz Zagreb, dugogodišnji je član Svjetskog sajamskog udruženja UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) i jedan od osnivača Exhibitions Think Tank Cluba, nove globalne inicijative koja je pokrenuta sa ciljem poticanja promjena i inovacija u globalnoj event/sajamskoj industriji, imenovan je jednim od ETT Club ambasadora za ETT Strategies & Innovation Mission projekt, usmjeren oporavku svjetske sajamske industrije.

Event Thinkers Grupa, koja djeluje od proljeća 2021. godine u okviru ETT Cluba, pripremila je 9.12.2021. panel konferenciju s temom: „Human Skills Vs Digital Skills”.

Panel, koji su u digitalnom formatu zajednički organizirali ETT Club i Event Thinkers Grupa, bio je uspješan i okupio je više od 50 sudionika iz cijelog svijeta.

Prezentacije i diskusije na panelu obradile su aktualne teme privlačenja talenata i zadržavanja ljudskih resursa u industriji događanja. Globalna event industrija se od početka pandemije i otkazivanja brojnih događanja, suočava s ozbiljnim problemom odlaska event eksperata u druge industrije, koje su im u mogućnosti ponuditi stabilnije i kvalitetnije uvjete rada i nagrađivanja.

Event Thinkers Grupa nastavila je s aktivnostima i u 2022. godini te upravo radi na pripremama nove digitalne panel konferencije pod nazivom:„How to Bring My Event Business Back?“, koja je na kalendaru ETT Cluba 30.3.2022. godine.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK