„Canton Fair – Your Gateway to Chinese Market” u Hrvatskoj i Sloveniji
hren

„Canton Fair – Your Gateway to Chinese Market” u Hrvatskoj i Sloveniji

Konzultantsko – lobistička tvrtka CBBS iz Zagreba u suradnji s China Foreign Trade Centre (CFTC) i Canton Fairom iz kineskog grada Guangzhoua, jednim od vodećih kineskih sajmova na kojem sudjeluje 25 000 izlagača iz cijelog svijeta, pripremila je susret Canton Faira s partnerima i potencijalnim izlagačima u Sloveniji i Hrvatskoj.

U Zagrebu se u četvrtak 7.3.2019. održao radni doručak i promotivni seminar: “Canton Fair – Your Gateway to Chinese Market” u sklopu koje se Canton Fair, najveći kineski uvozno – izvozni sajam, susreo s predstavnicima hrvatskih institucija i tvrtki, koje su aktivne na tržištu NR Kine i/ili surađuju s kineskim partnerima. Radni doručak je završio matchmakingom i sastancima Canton Faira s tvrtkama, gospodarskim institucijama iz Hrvatske i regije.

Canton Fair predstavio je svoje sajamske priredbe partnerima u Sloveniji i Hrvatskoj budući su sajmovi najbolji način za ulazak na strana tržišta, posebno za prestavnike SME sektora.

CBBS je uspješno organizirao zajedničke susrete i bilateralne razgovore o poslovnoj suradnji Canton Faira s Hrvatskom gospodarskom komorom, s gospodarstvenicima Zadarske županije/Grada Zadra koji je održan 8.3.2019. u ŽK Zadar te sa slovenskim gospodarstvenicima u Gospodarskoj zbornici Slovenije u Ljubljani.

Canton Fair, koji se održava od 1957. godine u gradu Guangzhou, kao najveći izlog kineske izvozno-uvozne ponude, predstavio je svoje priredbe tržištu Hrvatske i zemljama srednje/JI Europe, sa ciljem jačeg povezivanja ovog dijela Europe i brzo rastućeg kineskog tržišta.

image7

„Canton Fair – Your Gateway to Chinese Market“

Muzej Mimara, Zagreb, 7.3.2019.

IMG_6906

Predstavnici Veleposlanstva NR Kine/Canton Faira/HGK i CBBS-a na promotivnom seminaru Canton Faira u Muzeju Mimara u Zagrebu dana 7.3.2019.

Prilozi:

  • Prezentacija Canton Faira s promotivnog seminara u Zagrebu, 7.3.2019. PDF
  • Press release – Canton Fair u Zagrebu (kineski-engleski) PDF

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK