CBBS na okupljanju svjetske i regionalne sajamske industrije
hren

CBBS na okupljanju svjetske i regionalne sajamske industrije

Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS iz Zagreba, koja je i članica svjetskog sajamskog udruženja UFI, je uspješno sudjelovala na ljetnom okupljanju svjetskih sajamskih kuća, koje je održano u belgijskom gradu Ghentu, 20. – 22.6.2011. pod nazivom „Inovacija i reinovacija : Permanentan razvoj sajamske priredbe“.

Na UFI konferenciji sudjelovalo je oko 250 sajamskih profesionalaca iz 40-tak zemalja svijeta, što je dobra prilika za upoznavanje s novostima iz svijeta sajmovanja, kao i stvaranje novih poslovnih veza i kontakata sa vodećim sajamskim kućama, posebno zainteresiranim za ulaganja u sajamsku infrastrukturu i povezivanja sa strateškim partnerima.

Tvrtka CBBS iz Zagreba i članica udruženja CEFA, koju je predstavljao Berislav Čižmek, CEO, je uspješno sudjelovala i prezentirala postojeće EU fondove namijenjene regiji Dunav-Alpe-Adria, na skupštini CEFA udruženja, održanom u Novom Sadu, 16. – 17.6.2011.

CEFA – Central European Fair Alliance, je udruženje vodećih sajamskih kuća iz srednje i jugoistočne Europe, koje je ovom prilikom održalo godišnju skupštinu raspravu o sadašnjim trendovima i budućem razvoju sajamske industrije u našoj regiji. Domaćin sastanka bio je Novosadski sajam, čiji direktor Goran Vasić i predsjedava udruženjem CEFA.

Više….

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK