CBBS Management – Berislav Čižmek
hren

CBBS Management – Berislav Čižmek

berislav-cizmekBerislav Čižmek, osnivač je i direktor konzultantske kuće CBBS d.o.o., lobist, trener-učitelj poduzetništva i predavač predmeta MICE industrija.

U razdoblju od 1989 – 2007. bio je zaposlenik Zagrebačkog velesajma i član top – managementa na poslovima marketinga, međunarodne suradnje i organizacije sajamskih priredbi i kongresa (organizirao i koordinirao aktivnosti na više od 500 međunarodnih sajmova, kongresa, konferencija i drugih događanja u Zagrebu i inozemstvu). Bio je član projektnog tima i zamjenik direktora projekta nastupa Hrvatske, na Svjetskoj izložbi, EXPO 98’ u Lisabonu.

Sudjelovao je u radu više nadzornih, upravnih i stručnih tijela u domaćim i stranim udruženjima i institucijama: Turističkog vijeća u TZGZ (Turistička zajednica grada Zagreba); član Upravnog vijeća HRPSOR-a (Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj), a u jednom mandatu obavljao je i funkciju dopredsjednika HRPSOR-a.

U razdoblju od 2001 – 2006. godine bio je i predsjednik Komisije za marketing u udruženju UFI – Svjetsko sajamsko udruženje, sa sjedištem u Parizu.

Sudjeluje u radu domaćih i stranih konferencija i skupova, press konferencija i promocija, kao predavač i moderator; pisao za poslovne i stručne magazine o temama iz poduzetništva i EU.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK