#Croatia #Place2Invest #CBBS #CapitalTransfer #BuyBusiness #SellBusiness
hren

#Croatia #Place2Invest #CBBS #CapitalTransfer #BuyBusiness #SellBusiness

Konzultantsko – EU lobistička tvrtka CBBS, s fokusom na internacionalizaciju, strateška partnerstva, akvizicije i lobiranje, izabrana je na Konstituirajućoj sjednici Gospodarskog vijeća Komore Zagreb 30.1.2024. godine za člana Gospodarskog vijeća Komora Zagreb (koja objedinjava gospodarstvenike s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije) za razdoblje 2024.- 2028.godine. Od ulaska Hrvatske u eurozonu od 1.1.2023. godine te najavljenim rastom BDP-a u 2024. godini  od 3% Hrvatska postaje sve atraktivnija lokacija za strana ulaganja i akvizicije.

Od ulaska Hrvatske u eurozonu od 1.1.2023. godine te najavljenim rastom BDP-a u 2024. godini  od 3% Hrvatska postaje sve atraktivnija lokacija za strana ulaganja i akvizicije.

Prema posljednjim pokazateljima u Hrvatskoj ima 14 000 tvrtki, koje imaju oko 136 000 zaposlenika, a čiji su vlasnici stariji od 55 godina. Procjenjuje se da preko 2/3 vlasnika razmišlja o prijenosu vlasništva ili prodaji tvrtku u narednom razdoblju od 1 – 5 ili više godina.

Predsjednik HGK Komora Zagreb Josip Zaher i direktor CBBS-a Berislav Čižmek na Konstituirajućoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Komora Zagreb.

CBBS je i član CBA Global Networka (Cross Border Associates), mreže više od 300 provjerenih međunarodnih eksperata i poslovnih savjetnika za prekogranične transakcije te podržava vlasnike malih i srednje velikih tvrtki u projektima strateških partnerstava, prijenosa vlasništva i prodaje/kupnje tvrtki. CBA network je trenutačno prisutan u više od 100 zemalja širom svijeta i jedna je od najjačih mreža globalnih poslovnih i poreznih savjetnika, eksperata i poduzetnika usmjerenih na cross border (prekogranične) transakcije i projekte.

CBA mreža i partneri pomažu svojim klijentima zahvaljujući znanju, globalnoj mreži i bogatom iskustvu u različitim poslovnim transakcijama na međunarodnom tržištu kao što su: prodaja/kupnja tvrtki, prijenos vlasništva, transfer tehnologije, JV (zajednički) projekti, akvizicije i spajanja, strane investicije i drugi oblici prekograničnih transakcija i poslovanja.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK