CBBS lobirao za uspjeh kandidatura hrvatskih županija i gradova
hren

CBBS lobirao za uspjeh kandidatura hrvatskih županija i gradova

Konzultantsko – EU lobistička tvrtka CBBS je uspješno lobirala i podržala kandidaturu Međimurske županije za naslov: „European Region of Sport 2022“, kao prvu takvu kandidaturu iz Hrvatske te Grad Rijeku u kandidaturi za naslov: „European City of Sport 2022“, u kategoriji gradova veličine od 25 000 – 500 000 stanovnika, koje dodjeljuje europsko udruženje ACES Europe (Europski gradovi sporta) iz Bruxellesa.

Zbog problema s COVID 19 pandemijom i otežanim uvjetima za putovanje europsko udruženje ACES Europe je evaluacije europskih i hrvatskih gradova/regija organiziralo digitalnim putem.

Međimurska županija i Grad Rijeka primiti će svoja priznanja, zajedno s drugim nagrađenim europskim gradovima i regijama krajem 2021. godine, na svečanosti ACES Europe Gala Ceremony, koja se tradicionalno održava u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Kandidature Međimurske županije i Grada Rijeka održane su digitalnim putem od strane Komisije za evaluaciju udruženja ACES Europe zbog problema s COVID 19 pandemijom

Hrvatski predstavnici će svoja visoka priznanja primiti, zajedno s drugih tridesetak nagrađenih europskih gradova, na svečanosti ACES Europe Gala Ceremony, koja će  se održati krajem 2021. godine u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

ACES Europe, udruženje sportskih gradova Europe, koje promovira EU programe usmjerene sportu, zdravlju i fizičkoj aktivnosti te dodjeljuje naslove: „Europski gradovi/otoci/regije sporta“ i CBBS, konzultantsko – EU lobistička tvrtka iz Zagreba, uspješno surađuju na kandidaturama gradova iz Hrvatske i zemalja JI Europe za naslove: „Europski grad/otok/regija/zajednica sporta“ i članstvo u udruženju ACES Europe.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK