CBBS uspješno lobirao za europske gradove i regije kod europskog udruženja ACES Europe
hren

CBBS uspješno lobirao za europske gradove i regije kod europskog udruženja ACES Europe

Konzultantsko – EU lobistička tvrtka CBBS iz Zagreba uspješno je lobirala i podržala gradove i regije iz Hrvatske i drugih država jugoistočne Europe u njihovim kandidaturama za naslove: European Town/City/Region of Sport 2024“, koje svake godine dodjeljuje europsko udruženje ACES Europe (European Capitals and Cities of Sport Federation iz Bruxellesa), europskim gradovima/regijama, koji promoviraju sport i fizičku aktivnost te ulažu u izgradnju sportske infrastrukture.

Od hrvatskih gradova CBBS je podržao Grad Makarsku, koja je osvojila naslov: European Town of Sport 2024 i Osječko-baranjsku županiju, koja je osvojila naslov: European Region of Sport 2024. Od ostalih gradove iz jugoistočne Europe sudjelovali smo u uspješnim kandidaturama sljedećih gradova: Herceg Novi (Crna Gora), Subotica (Srbija), Priština (Kosovo), Thessaloniki (Grčka) i Vlora (Albanija).

Svi nagrađeni gradovi primili su priznanja udruženja ACES Europe, zajedno s još tridesetak europskih gradova, na svečanosti koja se je održala u Europskom parlamentu u Bruxellesu dana 7.12.2023. godine, uz nazočnost visokih predstavnika Europske komisije, Europskog parlamenta i drugih europskih institucija.

ACES Europe Gala svečanost u Europskom parlamentu u Bruxellesu dana 7.12.2023.

Najviše priznanje i naslov za 2024. godinu dobio je Grad Genova, koji je proglašen za: „European Capital of Sport 2024“ (Europska prijestolnica sporta 2024).

Na dodjeli priznanja u Bruxellesu s predstavnicima Makarske.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK