CBBS uspješno organizirao B2B sastanke tekstilne industrije Turske u Zagrebu
hren

CBBS uspješno organizirao B2B sastanke tekstilne industrije Turske u Zagrebu

Konzultantsko-EU lobistička tvrtka CBBS d.o.o. iz Zagreba, uspješno je organizirala B2B Matchmaking Event: „Turska – Vaš poslovni partner“ u Zagrebu u suradnji s turskim udruženjem DENIB (Denizli Exporters Association – Home Textile), koji je održan dana 15.2.2023. u Hotelu Westin u Zagrebu.

Podršku ovom B2B događaju dali su Veleposlanstvo Republike Turske u Hrvatskoj, Ministarstvo trgovine Republike Turske, HGK – Hrvatska gospodarska komora/HGK Komora Zagreb, HUP – Hrvatska udruga poslodavaca i GZS – Gospodarska zbornica Slovenije.

DENIB (Denizli Exporters Association) i CBBS s predstavnicima HGK Komora Zagreb, Ministarstva trgovine Republike Turske i Veleposlanstva Republike Turske.

Na B2B razgovorima u Westinu sudjelovali su predstavnici turskog udruženja DENIB – 11 turskih tvrtki proizvođača kućnog tekstila, 25 tvrtki iz Hrvatske (trgovina, hoteli) i 3 tvrtke iz Slovenije (trgovina).

U Kristalnoj dvorani hotela Westin okupilo se 70 predstavnika prijavljenih tvrtki, pratećih institucija/komora/udruženja, a održano je ukupno oko 170 B2B sastanaka između partnera iz Turske, Hrvatske i Slovenije.

Sudionici i organizatori B2B Matchmaking Eventa u Zagrebu bili su izuzetno zadovoljni organizacijom i kvalitetom B2B razgovora između turskih, hrvatskih i slovenskih partnera.

B2B Matchmaking Event u Zagrebu foto galerija:

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK