Berislav Čižmek imenovan ambasadorom #ETTJourney projekta
hren

Berislav Čižmek imenovan ambasadorom #ETTJourney projekta

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – EU lobističke tvrtke CBBS iz Zagreb, dugogodišnji član Svjetskog sajamskog udruženja UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) i jedan od osnivača #ExhibitionsThinkTankCluba, nove globalne inicijative koja je pokrenuta s ciljem da potakne promjene i inovacije u globalnoj event/sajamskoj industriji, imenovan je jednim od ETT Club ambasadora za #ETTJourney projekt, usmjeren oporavku svjetske sajamske industrije.

Također je bio jedan od osnivača Event Thinkers Group, koju su u okviru ETT Cluba osnovali profesionalci industrije događanja koji dolaze iz zemalja širom svijeta.

Jedan od prvih projekata Event Thinkers grupe bila je organizacija panel konferencije koja se održala 13. svibnja 2021. s temom: „Prateća industrija i usluge za oporavak i ponovno otvaranje industrije događanja”.

Panel, koji su u digitalnom formatu zajednički organizirali ETT Club, Event Thinkers Group i UFI Industry Partners Working Group, bio je uspješan i okupio je više od 100 sudionika iz cijelog svijeta.

Prezentacije i diskusije na panelu pokazale su da je prateća industrija izuzetno važna za oporavak globalne industrije događanja te da je u pravilu nositelj inovacija i novih rješenja u više od 50% slučajeva.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK