CBBS u članstvu #ExhibitionThinkTank Cluba
hren

CBBS u članstvu #ExhibitionThinkTank Cluba

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – EU lobističke tvrtke CBBS iz Zagreb i dugogodišnji član Svjetskog sajamskog udruženja udruženja UFI  (The Global Association of the Exhibition Industry) postao je jedan od osnivača i članova #ExhibitionsThinkTankCluba, nove globalne inicijative koja je pokrenuta s ciljem da inicira promjene i inovacije u globalnoj event/sajamskoj industriji.

Exhibition Think Tank Club je pokrenut ove godine kako bi se razgovaralo o rješenjima problema, koje svjetska event industrija osjeća zbog zatvaranja i otkazivanje sajamskih priredbi, kongresa i drugih događanja izazvanih pojavom COVID 19 pandemije.

Tijekom proljetnog „lockouta“ CBBS je također sudjelovao u radu projekta #ExhibitionThinkTank, zajedno s više od 100 vrhunskih profesionalaca iz cijelog svijeta s ciljem inovacija i promišljanja budućnosti sajmova i industrije događanja.

Sudionici #ExhibitionThinkTank projekta bili su podijeljeni u manje radne skupine, koje su se sastojale od predstavnika sajamske industrije iz Europe i svijeta.

Grupni rad u okviru naše Wabi Sabi grupe, koju su činili Holger Feist, voditelj grupe, Carolin Hochwind, Karla Juegel, Pawel Terlikowski, Ben Murphy, Dan Ake i Bjoern Mathes, bio je izuzetno zanimljiv i poticajan te je u konačnici kreirao i predložio zanimljiva rješenja, koja su prezentirana na završnim online sastancima #ExhibitionThinkTanka projekta.

U završnim prezentacijama naglašeno je značenje organiziranja sajmova i B2B konferencija/sastanaka za oporavak gospodarstva, posebno za SME sektor.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK