Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS, izabran u novi Upravni odbor na 4. Izbornoj skupštini hrvatskih lobista
hren

Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS, izabran u novi Upravni odbor na 4. Izbornoj skupštini hrvatskih lobista

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – lobističke tvrtke CBBS, izabran je na 4. Izbornoj skupštini HDL-a (Hrvatskog društva lobista – udruge za promicanje transparentnog zagovaranja interesa), za člana Upravnog odbora, u novom mandatnom razdoblju 2015. – 2017.godine.

Na Skupštini održanoj u Europskom domu u Zagrebu izabrano je i novo vodstvo Udruge, a za predsjednika HDL-a ponovno je izabran Natko Vlahović, direktor Vlahović Grupe d.o.o.

U okviru Skupštine su usvojena različita izvješća HDL-a za proteklo razdoblje, a raspravljalo se i o drugim aktualnim temama. Između ostaloga, predmetom rasprave bila je transparentnost lobiranja, reguliranje lobističkih aktivnosti i donošenje Zakona o lobiranju, kao i prijedlozi za buduće aktivnosti HDL-a.

Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS je član hrvatskih i europskih lobističkih udruženja, HDL-a i SEAP-a (Society of European Affairs Professionals iz Bruxellesa), akreditirani je lobist u Bruxellesu (Europski parlament), a tvrtka CBBS je izlistana i u Transparency Registru Europske komisije i Europskog parlamenta.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK