Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS sudjelovao na Exhibition Think Tank Final Session
hren

Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS sudjelovao na Exhibition Think Tank Final Session

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – EU lobističke tvrtke CBBS iz Zagreb, dugogodišnji je član Svjetskog sajamskog udruženja UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) i jedan od osnivača Exhibition Think Tank Cluba, globalne inicijative koja je pokrenuta u lipnju 2020. godine uslijed problema uzrokovanih pojavom pandemije, a sa ciljem poticanja promjena i inovacija u globalnoj event/sajamskoj industriji, sudjelovao je na posljednjoj web konferenciji Exhibition Think Tank Cluba, koja je održana 31.1.2024. godine

ETT Club, kao digitalna platforma svjetske „industrije događanja“, na kraju je okupljala preko 1 300 članova iz 72 zemlje, koji su dolazili iz redova organizatora sajmova i događanja, vlasnika sajamskih centara, partnera sajamske industrije, konzultanata, lobista, dobavljača, udruga, studenata i drugih predstavnika industrije događanja.

„Sudjelovanje u radu ETT Cluba bio je jedan od najzanimljivijih projekata na kojima sam radio u svojoj karijeri, a posebno me je oduševila mogućnosti suradnje s najboljim ekspertima „industrije događanja“ iz cijelog svijeta. Također je bilo izuzetno zanimljivo i pokretanje posebne grupe unutar ETT Cluba – Event Thinkers Grupe, s kojima sam intenzivno surađivao na posebnim temama”, rekao je Berislav Čižmek, CEO tvrtke CBBS d.o.o. iz Zagreba.

Posljednja web konferencija u organizaciji ETT Cluba održana je 31.1.2024. godine.

ETT Club je prihvatio različite inovativne online formate kao što su panel rasprave, radionice, obrazovne sesije, mjesečni razgovori o inovacijama, inovacijski “sprintovi” i tematski Think Tankovi.

Obzirom da se svjetska „industrija događanja“ u potpunosti vratila „F2F (live)“ događanjima odluka o prestanku aktivnog djelovanja Exhibition Think Tank Cluba čini se logičnom i opravdanom budući da je većina članova imala sve manje vremena i interesa za digitalna/web događanja u organizaciji ETT Cluba.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK