Berislav Čižmek imenovan članom Upravnog odbora udruženja SEAP
hren

Berislav Čižmek imenovan članom Upravnog odbora udruženja SEAP

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – lobističke tvrtke CBBS, imenovan je članom Upravnog odbora europskog lobističkog udruženja SEAP-a (Society of European Affairs Professionals) iz Bruxellesa. Akreditirani je lobist u Bruxellesu (Europski parlament), a tvrtka CBBS je izlistana i u Transparency Registru Europske komisije i Europskog parlamenta.

Berislav Čižmek je osnivač i CEO konzultantsko-EU lobističke tvrtke CBBS d.o.o. iz Zagreba, specijalizirane za strateška partnerstva, internacionalizaciju poslovanja i lobiranje na nacionalnoj i EU razini, koja je uspješno surađivala s partnerima iz više od 20 zemalja u razdoblju od pokretanja tvrtke do danas (2007. – 2023. godine), s više od 25 godina iskustva i rada u međunarodnom poslovanju.

SEAP je udruženje profesionalaca za javne poslove EU-a osnovano 1997.godine, sa sjedištem u Bruxellesu. Članstvo obuhvaća lobiste i europske eksperte koji djeluju u trgovačkim udruženjima, korporacijama, konzultantskim tvrtkama i drugim predstavničkim tijelima. SEAP potiče najviše standarde profesionalizma za aktivnosti europskih poslova i promiče samoregulaciju profesije, a jedan od glavnih ciljeva SEAP-a je postizanje sve boljih političkih rezultata, promicanjem transparentnosti i otvorenosti u donošenju odluka u EU.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK