CBBS na radionici o prijenosu vlasništva s REEMPRESOM
hren

CBBS na radionici o prijenosu vlasništva s REEMPRESOM

Berislav Čižmek, CEO konzultantsko – EU lobističke tvrtke CBBS iz Zagreba, član CBA Global Network (Cross Border Associates), mreže provjerenih eksperata i poslovnih savjetnika za prekogranične transakcije, koja podržava vlasnike malih i srednje velikih tvrtki u projektima strateških partnerstava, prijenosa vlasništva i prodaje/kupnje tvrtki, sudjelovao je na radionici/susretu s REEMPRESOM iz Barcelone, prvom on-line platformom za „Business Transfer“ u Španjolskoj.

Susret hrvatskih tvrtki i institucija s REEMPRESOM, održanoj 15.6.2018. u Zagrebu, organizirao je CEPOR.

03-01

REEMPRESU je 2010.godine, na principu JPP (javnog-privatnog partnerstva) osnovalo Udruženje poslodavaca Katalonije i Zaklada za samozapošljavanje, uz financijsku podršku Vlade Katalonije i Europskog fonda za regionalni razvoj Europske unije.

Glavna zadaća REEMPRESE je ostvarivanje kontakata između kupaca i prodavatelja mikro i malih poduzeća na području Katalonije.

Poslovanje i iskustva REEMPRESE u suradnji sa SME sektorom u Španjolskoj prezentirao je voditelj projekta Oriol Alba, koji je govorio o načinu funkcioniranja platforme i  izvrsnim rezultatima koje REEMPRESA ostvaruje i zahvaljujući kojima su u 2017. godini dobili nagradu Europske komisije u kategoriji European Enterprise Promotion Award.

 

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK