CBBS u međunarodnom EU natječaju u Turskoj
hren

CBBS u međunarodnom EU natječaju u Turskoj

CBBS, konzultantsko – lobistička tvrtka iz Zagreba dio je austrijsko – turskog konzorcija koji je krajem prošle godine odabran da sudjeluje na EU natječaju Vlade Republike Turske za IPA projekt vezan uz revitalizaciju kulturne baštine u konkurenciji s još druga četiri međunarodna konzorcija. Natječaj je vezan uz IPA projekt (Tehnička pomoć za zajedničku kulturnu baštinu), s ciljem revitalizacije povijesnog lokaliteta zatvora u gradu Sinopu u Turskoj sredstvima EU.

CBBS je član međunarodnog konzorcija s partnerima iz Austrije: Wehdorn Architekten i Technical University Wien te partnerima iz Turske: Ankey Consulting i Nuran Demirtas. Konzorcij, na čelu s Wehdorn Architekten iz Beča, uspješno je predao svoj prijedlog dana 24. ožujka 2014. godine. Svrha ovog natječaja je priprema održivog plana upravljanja kulturnom baštinom u Turskoj, u uskoj suradnji civilnog društva te partnerstva između Turske i EU.

Rezultati EU natječaja očekuje do ljeta 2014. godine, a pobjednički konzorcij će realizirati IPA projekt u gradu Sinopu u narednih godinu i pol dana.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK