Pappas & Associates (Bruxelles) i CBBS (Zagreb) potpisali Protokol o međusobnoj suradnji
hren

Pappas & Associates (Bruxelles) i CBBS (Zagreb) potpisali Protokol o međusobnoj suradnji

Tvrtka Pappas & Associates iz Bruxellesa i CBBS, konzultantsko – lobistička tvrtka iz Zagreba potpisale su Protokol o međusobnoj suradnji s namjerom da svojim partnerima i klijentima pruže najbolju moguću podršku u pravnom i poslovnom savjetovanju, lobiranju na nacionalnoj i EU razini, EU programima, kao i pokretanju strateških partnerstava.

Tvrtku Pappas & Associates iz Bruxellesa, osnovao je 2004. godine Spyros Pappas, koji je godinama vodio različite Uprave u Europskoj komisiji, kao što su Zaštita potrošača, informacije, komunikacije, kultura i audiovizualna politika, te Obrazovanje i kultura. Tvrtka posjeduje vrhunski tim profesionalaca s bogatim iskustvom i pravnom ekspertizom, posebno kad su pitanju pravna pitanja vezana uz EU.

Tvrtka CBBS je konzultantska i lobistička tvrtka, s međunarodnim iskustvom i izvrsnim kontaktima u srednjoj i jugoistočnoj Europi, usmjerena na stvaranje strateških partnerstava, na lobiranje na nacionalnoj i EU razini te razvojne projekte u Hrvatskoj i regiji.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK