CBBS lobirao za uspjeh kandidatura hrvatskih gradova i općina
hren

CBBS lobirao za uspjeh kandidatura hrvatskih gradova i općina

Konzultantsko – EU lobistička tvrtka CBBS je uspješno lobirala i podržala kandidaturu Grada Zadra za naslov: „European City of Sport 2021“, u kategoriji gradova veličine od 25 000 – 500 000 stanovnika i zajedničku kandidaturu gradova (Pregrada i Zabok) i općina (Bedekovčina, Krapinske Toplice and Sveti Križ Začretje) iz Hrvatskog zagorja za naslov: „European Community of Sport 2021“, koja dodjeljuje europsko udruženje ACES Europe (Europski gradovi sporta) iz Bruxellesa.

Zbog problema s COVID 19 i otežanim uvjetima za putovanje pandemijom europsko udruženje ACES Europe je evaluacije hrvatskih gradova i općina po prvi puta organiziralo digitalnim putem.

Digitalna evaluacija kandidature Grada Zadra za naslov: „European City of Sport 2021“ od strane Komisije za evaluaciju udruženja ACES Europe (Zadar, 10.6.2020.)
CBBS sa zagorskim gradovima i općinama nakon održane digitalne evaluacije od strane Komisije ACES Europe (Krapinske Toplice, 8.7.2020.)

Hrvatski gradovi i općine će svoja visoka priznanja primiti, zajedno s drugih tridesetak nagrađenih europskih gradova, na svečanosti ACES Europe Gala Ceremony, koja će  se održati krajem 2020. godine u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

ACES Europe, udruženje sportskih gradova Europe, koje promovira EU programe usmjerene sportu, zdravlju i fizičkoj aktivnosti te dodjeljuje naslove: „Europski gradovi/otoci/regije sporta“ i CBBS, konzultantsko – EU lobistička tvrtka iz Zagreba, uspješno surađuju na kandidaturama gradova iz Hrvatske i zemalja JI Europe za naslove: „Europski grad/otok/regija/zajednica sporta“ i članstvo u udruženju ACES Europe.

Članstvo:

UFI
The Global Association of the Exhibition Industry
CEFA

Cross Border Associates
SEAP
Society of European Affairs Proffesionals
HDL
Hrvatsko društvo lobista
HUP
Hrvatska udruga poslodavaca

Kontaktirajte nas

CBBS d.o.o.
10 000 Zagreb, Kozarčaninova 2 - HR
Telefon: + 385 1 2304 001
Fax: + 385 1 2301 280
Skype: berislav.cizmek
E mail: ceo@cbbs.hr, cbbs@email.t-com.hr
linkdin

Izbornik
×
IZBORNIK